fbpx
Shopping Cart

Sign up to our newsletter and get 10% discount on your first order. Get discount code

FEILSØKING

Bremselys blinker hvert andre sekund Fail safe (sikkerhetsbrems) er aktivert. Dette er en bremsesekvens på 4 sekunder. Hjulene er låst inntil bremseenheten blir skrudd av med aktiveringsknappen.  Sjekk fargen på det blinkende lyset under skrulokket på bremseenheten:

 • Ingen lys:Mindre enn 15% batterikapasitet på bremseenheten(e). – Løsning: Lad begge bremseenheten.
 • Gult: Mindre enn 15% batterikapasitet på en bremsekontroll. Kontrollen som utløste bremsen blinker rødt hvert andre sekund. – Løsning: Lad kontrollen som aktiverte sikkerhetsbremsen, eller bytt batteriet. 
 • Blått:Signalbrudd mellom bremseenhetene, eller mellom bremseenheten og en av kontrollene.

Signalbrudd = Blått lys

 1.  
  1. Begge bremseenhetene fungerer når jeg bremser, men sikkerhetsbremsen blir aktivert. Løsning: Sjekk om alle kontrollene er innenfor rekkevidde og at alle kontrollene er vekket fra søvnmodus. Vekk kontrollene ved å bremse en gang slik at bremselysene lyser.
  1. 2.Kun den ene bremseenhet reagerer når jeg bremser.  Løsning:Sett den fungerende bremseenheten i sykroniseringsmodus og parr den ikke fungerende bremseenehten opp med den fungerende. 
   
 2. 3.  Ingen av bremseenhetene reagerer når jeg bremser. Metode: Skru av begge bremseenhetene. Skru deretter kun på den bremseenheten som står lengst unna batteriet. Om denne ikke fungerer sammen med bremsekontrollene er det signalbrudd mellom kontroll og bremseenhet. Løsning: Sett bremseenheten som er montert lengst unna batteriet og parr denne opp med alle kontrollene.

Kontrollene lyser som beskrevet under ved et signalbrudd:

 • Bremsehendel: Blått/grønt blinkende lys ved triggering.
 • Bremsetrigger: Blått/grønt blinkende lys ved triggering
Håndkontrollen: Rødt lys ved triggering.

Bremselysene blinker hvert tiende sekund Mindre enn 25% batterikapasitet

 • Hvis det er bremseenheten som har lavt batterikapaitet blinker i tillegg lyset ved ladeporten hvert tiende sekund.
 • Hvis det er en bremsekontroll som har lavt batterikapasitet blinker i tillegg kontrollen rødt hvert tiende sekund.

Lås opp hjulene etter sikkerhetsbrems Hvis det ikke går an å løse problemet som aktiverte sikkerhetsbremsen på stedet må SMART BRAKE bli avskrudd, og kjøretøyet må brukes uten det elektroniske bremsesystemet. Når bremseenheten€ blir deaktivert slipper den opp trykket på bremsen slik at hjulene går fritt. Løs opp hjulene ved å deaktiver bremsenheten: Hold inne aktiveringsknappen i 5 sekunder til det lyser et rødt lys ved ladeporten.

Søvnmodus Etter 60 minutter innaktivitet går både bremseenheten(e) og kontrollen(e) i strømsparemodus. Det vil si at de står i standby.

 • Bremseenheten(e) blir aktivert ved å trykke en gang på aktiveringsknappen
 • Bremsekontrollen(e) blir aktivert ved å trykke en gang på bremsehendelen / knappen.
Hvis ikke alle kontrollene blir vekket etter søvnmodus vil sikkerhetsbremsen bli satt på etter 4 sekunder.

Foreldrekontroll Signalbrudd aktiverer sikkerhetsbrems.  Når en bremsetrigger kommer utenfor rekkevidde til bremseenheten aktiveres sikkerhetsbremsen (Fail-Safe). Når rekkevidden gjenoppnås avsluttes bremsesekvensen slik at hjulene ikke lenger er låst. Det tar to sekunder fra kontrollen mister signalet til fail-safe blir aktivert, og motsatt. Denne løsning gjør at ledsager alltid har kontakt med bremsene i enhver situasjon.

Select your currency
EUREuro